fbpx

Keptos šparaginės pupelės su sviestu ir česnaku

Keptos-sparagines-pupeles-su-sviestu-ir-cesnaku

Keptos šparaginės pupelės su sviestu ir česnaku

Vaida Kurpienė
Šparaginės pupelės turi mažai kalorijų ir daug naudos. Ši ankštinė daržovė turi augalinių baltymų, magnio, kalio, cinko.
Pasiruošimas 5 min
Gaminimas 10 min
Iš viso 15 min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1 porcijos

Ingredientai
  

  • 300 g šparaginių pupelių
  • 80 g vyšninių pomidorų
  • 50 g mocarelos sūrio
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 a.š. lydyto sviesto
  • 20 g grąžgarsčių
  • prieskonių, pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Šparagines pupeles apverdame.
  • Apvirusias pupeles pakepiname keptuvėje ant sviesto su česnakais ir prieskoniais.
  • Įberiame mocarelos sūrio. Pagardiname pomidorais ir grąžgarstėmis ar kitomis mėgstamomis salotomis.
Ankštiniai, Be pieno, Nuo 8 mėn.

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą