Ankštiniai/Augalinė mityba/Be glitimo/Be pieno/Pagrindinis patiekalas/Receptai/Vaikams nuo 1 metų
Keptos šparaginės pupelės su sviestu ir česnaku
![Keptos-sparagines-pupeles-su-sviestu-ir-cesnaku](https://vaikumityba.lt/wp-content/uploads/2023/02/Keptos-sparagines-pupeles-su-sviestu-ir-cesnaku-664x1024.jpg)
![Keptos-sparagines-pupeles-su-sviestu-ir-cesnaku](https://vaikumityba.lt/wp-content/uploads/2023/02/Keptos-sparagines-pupeles-su-sviestu-ir-cesnaku-e1676289818807-500x500.jpg)
Keptos šparaginės pupelės su sviestu ir česnaku
Šparaginės pupelės turi mažai kalorijų ir daug naudos. Ši ankštinė daržovė turi augalinių baltymų, magnio, kalio, cinko.
Ingredientai
- 300 g šparaginių pupelių
- 80 g vyšninių pomidorų
- 50 g mocarelos sūrio
- 1 skiltelės česnako
- 1 a.š. lydyto sviesto
- 20 g grąžgarsčių
- prieskonių, pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Šparagines pupeles apverdame.
- Apvirusias pupeles pakepiname keptuvėje ant sviesto su česnakais ir prieskoniais.
- Įberiame mocarelos sūrio. Pagardiname pomidorais ir grąžgarstėmis ar kitomis mėgstamomis salotomis.