Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Keptos šparaginės pupelės su sviestu ir česnaku
Vaida Kurpienė
Šparaginės pupelės turi mažai kalorijų ir daug naudos. Ši ankštinė daržovė turi augalinių baltymų, magnio, kalio, cinko.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
5
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
15
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
300
g
šparaginių pupelių
80
g
vyšninių pomidorų
50
g
mocarelos sūrio
1
skiltelės
česnako
1
a.š.
lydyto sviesto
20
g
grąžgarsčių
prieskonių,
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Šparagines pupeles apverdame.
Apvirusias pupeles pakepiname keptuvėje ant sviesto su česnakais ir prieskoniais.
Įberiame mocarelos sūrio. Pagardiname pomidorais ir grąžgarstėmis ar kitomis mėgstamomis salotomis.
---
Ankštiniai, Be pieno