Ankštiniai/Augalinė mityba/Be glitimo/Be pieno/Pagrindinis patiekalas/Receptai/Vaikams nuo 1 metų
Keptos šparaginės pupelės su sviestu ir česnaku
Keptos šparaginės pupelės su sviestu ir česnaku
Šparaginės pupelės turi mažai kalorijų ir daug naudos. Ši ankštinė daržovė turi augalinių baltymų, magnio, kalio, cinko.
Ingredientai
- 300 g šparaginių pupelių
- 80 g vyšninių pomidorų
- 50 g mocarelos sūrio
- 1 skiltelės česnako
- 1 a.š. lydyto sviesto
- 20 g grąžgarsčių
- prieskonių, pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Šparagines pupeles apverdame.
- Apvirusias pupeles pakepiname keptuvėje ant sviesto su česnakais ir prieskoniais.
- Įberiame mocarelos sūrio. Pagardiname pomidorais ir grąžgarstėmis ar kitomis mėgstamomis salotomis.