fbpx

Žalieji lietiniai su kale kopūstu ir augaliniu pienu

Pagrindinis patiekalas/Receptai/Vaikams nuo 1 metų

Žalieji lietiniai su kale kopūstu ir augaliniu pienu

Žalieji lietiniai su kale kopūstu ir augaliniu pienu

Vaida Kurpienė
Kai labai norisi nustebinti save, aišku ir vaikus, sugalvojame įvairiausių patiekalų variacijų. O šį kartą siūlome žalius lietinius. Skanaus!
Pasiruošimas 10 minutes
Gaminimas 25 minutes
Iš viso 35 minutes
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
8 porcijos

Ingredientai
  

  • 600 ml augalinio pieno tinka avižų, migdolų ar kokosų
  • 250 g avižų miltų
  • 4 kiaušinių
  • 2 saujų lapinių kopūstų kale
  • 1 žiupsn. druskos
  • kokosų aliejaus kepimui

Gaminimo žingsniai
 

  • Lapinius kopūstus sutriname smulkintuvu (blenderiu) iki vientisos masės.
  • Kiaušinius su druska išplakame.
  • Įpilame pieną, įdedame susmulkintus kopūstus, miltus ir gerai išmaišome.
  • Blynus kepame įkaitintoje pateptoje kokosų aliejumi keptuvėje iš abiejų pusių.
  • Blynus tiekiame su natūraliu jogurtu pagardintu smulkintomis petražolėmis. Taip pat galima paskaninti kapotu česnaku.
    Recepto autorė Julija Ivanauskienė
Nuo 1 metų

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Leave us a comment

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba