![](https://vaikumityba.lt/wp-content/uploads/2021/08/makaronai-_virti_viso-grudo-spageciai-su-dziugu-arba-feta_ausralape_202106-820x1024.jpg)
![](https://vaikumityba.lt/wp-content/uploads/2021/08/makaronai-_virti_viso-grudo-spageciai-su-dziugu-arba-feta_ausralape_202106-e1666941824682-500x500.jpg)
Viso grūdo makaronai su feta arba kietuoju sūriu
Kai trūksta idėjų ir laiko pietų gaminimui, siūlome greitą išeitį – pilno grūdo makaronus su norimu sūriu. Tik nepamirškime šalia patiekti ir šviežių daržovių! Skanaus!
Ingredientai
- 50 g makaronų viso grūdo
- 30 g fetos arba kietojo sūrio
- druskos pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje. Verdame mažiausią laiką, nurodytą ant pakuotės.
- Patiekiame juos su kietuoju sūriu arba feta.Recepto autorė Aušra Lapė