fbpx

Natūralių rudųjų ryžių ir morkų košė

Natūralių rudųjų ryžių ir morkų košė

Natūralių rudųjų ryžių ir morkų košė

Vaida Kurpienė
Į kruopų patiekalus verta įdėti kokybiškų riebalų, kad būtų sočiau.
Košė, Tyrelės

Ingredientai
  

  • 40 g natūralių rudųjų ryžių (2 v.š.)
  • 60 g morkos vidutinio dydžio

Gaminimo žingsniai
 

  • Per naktį brinkintus natūralius ruduosius ryžius išverdame su vandeniu. (Vandens ir kruopų santykis 1:2). Virimo laikas priklauso nuo dalelių dydžio.
  • Nuskustas ir supjaustytas morkas paverdame, kad suminkštėtų, sutriname su išvirtais ryžiais. Košę valgome dar šiltą.
Be pieno, Daržovės, Kruopos, Nuo 1 metų, Nuo 4 mėn., Nuo 8 mėn.

Mitybos specialistė, dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą