fbpx

Kreminė šalta špinatų ir žirnelių sriuba

Daržovės/Pagrindinis patiekalas/Pieno produktai/Receptai/Sriuba/Vaikams nuo 1 metų

Kreminė šalta špinatų ir žirnelių sriuba

Kreminė šalta špinatų ir žirnelių sriuba

Vaida Kurpienė
Karštą vasaros dieną, ši šalta sriuba ne tiks atgaivins ir pasotins, bet ir nustebins savo nuostabia išvaizda. Skanaus!
Pasiruošimas 5 minutes
Gaminimas 10 minutes
Iš viso 15 minutes
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1 porcijos

Ingredientai
  

  • 80 g grūdėtos varškės
  • 80 g žirnelių šaldytų
  • 50 g agurkų
  • 50 g šviežių špinatų
  • 40 g svogūnų laiškų
  • 2 v. š. natūralaus jogurto
  • 1 a. š. ryžių vyno acto 
  • druskos pagal skonį 
  • pipirų pagal skonį 
  • saldžiosios paprikos miltelių pagal skonį 

Gaminimo žingsniai
 

  • Į smulkintuvą (blenderį) sudedame varškę, pusę špinatų ir svogūnų laiškų ir gerai sutriname.
  • Tada įpilame jogurtą, dedame likusią dalį špinatų ir svogūnų laiškų ir išplakame iki vienalytės konsistencijos
  • Pagardiname druska, juodaisiais pipirai, saldžiosios paprikos prieskoniais ir ryžių vyno actu.
  • Supjaustome griežinėliais agurką ir suberiame į sriubą.
  • Sriubą tiekiame su virtomis bulvėmis.
    Recepto autorė Raminta
Daržovės, Pieno produktai

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Leave us a comment

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba