Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kreminė šalta špinatų ir žirnelių sriuba
Vaida Kurpienė
Karštą vasaros dieną, ši šalta sriuba ne tiks atgaivins ir pasotins, bet ir nustebins savo nuostabia išvaizda. Skanaus!
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
5
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
15
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
80
g
grūdėtos varškės
80
g
žirnelių
šaldytų
50
g
agurkų
50
g
šviežių špinatų
40
g
svogūnų laiškų
2
v. š.
natūralaus jogurto
1
a. š.
ryžių vyno acto
druskos
pagal skonį
pipirų
pagal skonį
saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Į smulkintuvą (blenderį) sudedame varškę, pusę špinatų ir svogūnų laiškų ir gerai sutriname.
Tada įpilame jogurtą, dedame likusią dalį špinatų ir svogūnų laiškų ir išplakame iki vienalytės konsistencijos
Pagardiname druska, juodaisiais pipirai, saldžiosios paprikos prieskoniais ir ryžių vyno actu.
Supjaustome griežinėliais agurką ir suberiame į sriubą.
Sriubą tiekiame su virtomis bulvėmis.
Recepto autorė Raminta
---
Daržovės, Pieno produktai