Pieno produktai/Pusryčiams/Receptai/Užkandžiai/Vaikams nuo 1 metų
Jogurtinė duona su migdolų miltais


Jogurtinė duona su migdolų miltais
Tiems, kas mėgsta duoną, visai nebūtina jos pirkti! Labai gardžios duonelės galima išsikepti namuose, taip ir namai prispildys šilumos ir jaukumo.
Ingredientai
- 250 g jogurto
- 3 vnt. kiaušinių
- 100 g migdolų miltų
- 1 v. š. aguonų
- 25 g balkšvojo gysločio sėklų luobelių
- 1 a. š. kepimo miltelių
- 0,5 a. š. kmynų
- druskos pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Jogurtą sumaišome su kiaušiniais.
- Suberiame gysločio sėklų luobeles, išmaišome ir paliekame 10 minučių išbrinkti.
- Į jogurto masę įmaišome migdolų miltus sumaišytus su kepimo milteliais, kmynais ir druska.
- Tešlą sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir apibarstome aguonomis.
- Kepame iki 165 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.Recepto autorė Giedrė Renevė