Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Jogurtinė duona su migdolų miltais
Vaida Kurpienė
Tiems, kas mėgsta duoną, visai nebūtina jos pirkti! Labai gardžios duonelės galima išsikepti namuose, taip ir namai prispildys šilumos ir jaukumo.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
20
minutes
min
Gaminimas
40
minutes
min
Iš viso
1
hour
hr
Pusryčiams, Užkandžiai
Europietiška
6
porcijos
Ingredientai
250
g
jogurto
3
vnt.
kiaušinių
100
g
migdolų miltų
1
v. š.
aguonų
25
g
balkšvojo gysločio sėklų luobelių
1
a. š.
kepimo miltelių
0,5
a. š.
kmynų
druskos
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Jogurtą sumaišome su kiaušiniais.
Suberiame gysločio sėklų luobeles, išmaišome ir paliekame 10 minučių išbrinkti.
Į jogurto masę įmaišome migdolų miltus sumaišytus su kepimo milteliais, kmynais ir druska.
Tešlą sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir apibarstome aguonomis.
Kepame iki 165 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Recepto autorė Giedrė Renevė
---
Nuo 1 metų, Pieno produktai