fbpx

Sumuštinis su moliūgu

Sumustinis-su-moliugu

Sumuštinis su moliūgu

Vaida Kurpienė
Moliūgų nepatariama ilgai virti ar troškinti, nes jų aukštas glikeminis indeksas. Geriausia pabarsčius kmynais arba/ir kietuoju sūriu juos pakepti orkaitėje, kad vos paminkštėtų.
Pasiruošimas 5 minutes
Gaminimas 10 minutes
Iš viso 15 minutes
Pusryčiams
Europietiška
1 porcijos

Ingredientai
  

  • 110 g moliūgo
  • 90 g avižinės duonos
  • 8 g sviesto  duonos patepimui
  • 5 g lydyto sviesto kepimui
  • sezamo sėklų pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Duoną patepame sviestu.
  • Moliūgą supjaustome riekelėmis ir trumpai pakepame keptuvėje ant trupučio lydyto sviesto. Dedame ant duonelės.
  • Jei norisi, sumuštinį pabarstome mėgstamomis sėklomis. 
Daržovės, Nuo 1 metų

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Leave us a comment

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba