Skaldytų grūdų košė su žaliaisiais žirneliais
Ar mėgstate „Senelio" košę? Jei dar neragavote, pats metas išbandyti ir pasiūlyti šeimai. Norėsis kartoti ne kartą.
Ingredientai
- 50 g „Senelio" kruopų (tai 4 grūdų košė, pagaminta iš kviečių, miežių, rugių bei žirnių)
- 50 g žirnelių šaldytų
- druskos pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Skaldytų grūdų mirkyti nereikia, tad ryte užverdame košę, įdedame druskos ir paliekame išbrinkti. Košė turi išlikti kramtomos konsistencijos.
- Šaldytus žirnelius užpilame verdančiu vandeniu, arba galima pagarinti. Dedame į išbrinkusią košę ir skanaujame. Tinka valgyti su pomidoriukais.Recepto autorė Natalija Masevičienė