

Blynai su braškių, šilauogių ir varškės kremu
Blynai – vaikų džiaugsmas. Norint pasmaližiauti, šie sveikuoliški blyneliai su nuostabiu, švelniu kremu bus tokie pusryčiai, dėl kurių laukti sekmadienio buvo tikrai verta. Skanaus!
Ingredientai
- 80 g kokosų pieno
- 1 kiaušinio
- 25 g speltos miltų pilno grūdo
- 25 g avižų miltų
- 1 a.š. sviesto lydyto
- ½ a.š. medaus
- ½ a.š. cinamono
- žiupsn. druskos
Kremui:
- 10 g braškių
- 10 g šilauogių
- 10 g varškės
- 1 a.š. medaus
Gaminimo žingsniai
- Sudedame miltus, kiaušinį, pieną ir viską gerai išmaišome.
- Į masę įberiame druskos ir cinamono ir vėl išmaišome.
- Įkaitiname specialią keptuvę širdelių blynams su sviestu.
- Įpilame šiek tiek masės ir kepame apie 2-3 minutes.
- Kremui sudedame uogas, varškę ir medų ir viską gerai sutriname.Recepto autorė Rasita Mil An