fbpx

Moliūgų ir morkų tyrė

Moliūgų ir morkų tyrė

Vaida Kurpienė
Pagrindinis patiekalas, Tyrelės
Europietiška

Reikės

  • Trintuvo

Ingredientai
  

  • moliūgo
  • morkų

Gaminimo žingsniai
 

  • Mažais gabaliukais pjaustytus moliūgus ir morkas virkite garuose arba nedideliame kiekyje vandens. Jei garų puodo neturite, daržoves berkite į verdantį vandenį.
  • Išvirusias daržoves sutrinkite trintuvu.
  • Tyrę atvėsinkite iki reikiamos temperatūros. Tirštumą reguliuokite mamos pienu, daržovių sultiniu ar mišiniu.
  • Skaninkite sviestu ar kokybišku ypač tyru alyvuogių aliejumi.
Daržovės, Nuo 4 mėn., Nuo 8 mėn.

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą