Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Blynai su braškių, šilauogių ir varškės kremu
Vaida Kurpienė
Blynai – vaikų džiaugsmas. Norint pasmaližiauti, šie sveikuoliški blyneliai su nuostabiu, švelniu kremu bus tokie pusryčiai, dėl kurių laukti sekmadienio buvo tikrai verta. Skanaus!
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
15
minutes
min
Iš viso
25
minutes
min
Pusryčiams
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
80
g
kokosų pieno
1
kiaušinio
25
g
speltos miltų
pilno grūdo
25
g
avižų miltų
1
a.š.
sviesto lydyto
½
a.š.
medaus
½
a.š.
cinamono
žiupsn.
druskos
Kremui:
10
g
braškių
10
g
šilauogių
10
g
varškės
1
a.š.
medaus
Gaminimo žingsniai
Sudedame miltus, kiaušinį, pieną ir viską gerai išmaišome.
Į masę įberiame druskos ir cinamono ir vėl išmaišome.
Įkaitiname specialią keptuvę širdelių blynams su sviestu.
Įpilame šiek tiek masės ir kepame apie 2-3 minutes.
Kremui sudedame uogas, varškę ir medų ir viską gerai sutriname.
Recepto autorė Rasita Mil An
---
Nuo 1 metų, Uogos