fbpx

Avižiniai blynai „širdelės“

Avižiniai blynai "širdelės"

Avižiniai blynai „širdelės“

Vaida Kurpienė
Puikūs desertiniai blynai tiems, kas nevartoja pieno produktų ar kiaušinio.  Rašo Giedrė Renevė, kuri atsiuntė receptą ir nuotrauką. Ačiū Jai už idėjas.
Desertai
Europietiška

Ingredientai
  

  • 1.5 stiklinės augalinio pieno
  • 200 g avižinių miltų
  • 2-3 bananai
  • 10 g saldiklio stevia
  • 1 šaukštas kokoso aliejaus
  • 1 a. š. cinamono
  • Sauja razinų

Gaminimo žingsniai
 

  • Į kokteilinę dedame: avižų miltus, bananus, saldiklį, kokoso aliejų, plakame iki vienalytės masės.
  • Į gautą tešlą beriame razinas, išmaišome.
  • Blynus kepame širdelių formos keptuvėje.
  • Gardiname uogomis, graikiniu jogurtu, galime papuošti kokoso miltais.
Nuo 1 metų, Nuo 3 metų, Nuo 7 metų

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą