Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Traškūs avižinių miltų blynai "širdelės"
Vaida Kurpienė
Puikūs desertiniai blynai tiems, kas nevartoja pieno produktų ar kiaušinio. Rašo Giedrė Renevė, kuri atsiuntė receptą ir nuotrauką. Ačiū Jai už idėjas.
Spausdinti šį receptą
Desertai
Europietiška
Ingredientai
1.5
stiklinės
augalinio pieno
200
g
avižinių miltų
2-3
bananai
10
g
saldiklio stevia
1
šaukštas
kokoso aliejaus
1
a. š.
cinamono
Sauja
razinų
Gaminimo žingsniai
Į kokteilinę dedame: avižų miltus, bananus, saldiklį, kokoso aliejų, plakame iki vienalytės masės.
Į gautą tešlą beriame razinas, išmaišome.
Blynus kepame širdelių formos keptuvėje.
Gardiname uogomis, graikiniu jogurtu, galime papuošti kokoso miltais.
---
Nuo 1 metų, Nuo 3 metų, Nuo 7 metų