fbpx

Rudieji ryžiai su sviestu ir ridikėliais

Augalinė mityba/Daržovės/Kruopos/Kūdikiams nuo 8 mėn./Pusryčiams/Receptai

Rudieji ryžiai su sviestu ir ridikėliais

Rudieji ryžiai su sviestu ir ridikėliais

Vaida Kurpienė
Vasariški skoniai vaikučio pusryčiuose. Sotus patiekalas, kuris savo skonių gama tikrai patiks tiek dideliems, tiek mažiems. Skanaus!
Pasiruošimas 10 minutes
Gaminimas 50 minutes
Iš viso 1 hour
Pusryčiams
Europietiška
1 porcijos

Ingredientai
  

  • 90 g vandens
  • 30 g ryžių rudųjų
  • 20 g ridikėlių
  • 5 g sviesto

Gaminimo žingsniai
 

  • Ryžius kruopščiai nuplauname.
  • Užpilame vandeniu ir paliekame per naktį.
  • Tuomet dedame ant kaitros ir verdame 40 minučių.
  • Papjaustome ridikėlių ir serviruojame kartu su sviestu.
    Recepto autorė Kristina Valaitienė
Daržovės, Kruopos, Nuo 8 mėn.

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Leave us a comment

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba