Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Rudieji ryžiai su sviestu ir ridikėliais
Vaida Kurpienė
Vasariški skoniai vaikučio pusryčiuose. Sotus patiekalas, kuris savo skonių gama tikrai patiks tiek dideliems, tiek mažiems. Skanaus!
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
50
minutes
min
Iš viso
1
hour
hr
Pusryčiams
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
90
g
vandens
30
g
ryžių
rudųjų
20
g
ridikėlių
5
g
sviesto
Gaminimo žingsniai
Ryžius kruopščiai nuplauname.
Užpilame vandeniu ir paliekame per naktį.
Tuomet dedame ant kaitros ir verdame 40 minučių.
Papjaustome ridikėlių ir serviruojame kartu su sviestu.
Recepto autorė Kristina Valaitienė
---
Daržovės, Kruopos, Nuo 8 mėn.