fbpx

Žaliųjų lęšių makaronai su pievagrybiais

Žaliųjų lęšių makaronai su pievagrybiais

Vaida Kurpienė
Mėgstate makaronus, tačiau netoleruojate glitimo? Turime išeitį- žaliųjų lęšių makaronai! Skonis gana panašus į įprastus makaronus, tačiau jie šiek tiek kietesni. Virimo laikas vos ilgesnis, bet verta palaukti porą minučių ilgiau. Skanaus!
Pasiruošimas 10 minutes
Gaminimas 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1 porcijos

Ingredientai
  

  • 40 g žaliųjų lęšių makaronų
  • 4 pievagrybių
  • 0,5 v.š. lydyto sviesto
  • druskos pagal skonį
  • juodųjų pipirų pagal skonį

Salotoms

  • 1 morkos
  • 50 g kaliaropės
  • 0,5 a.š. citrinos sulčių
  • druskos pagal skonį
  • juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje.  Jie turi būti vidutinio kietumo.
  • Pievagrybius apkepame keptuvėje ant lydyto sviesto ir pagardiname prieskoniais.
  • Makaronus sumaišome su keptais pievagrybiais.
  • Salotoms morką ir kaliaropę sutarkuojame stambia trintuve, apšlakstome citrinos sultimis ir paskaniname prieskoniais.
    Recepto autorė Ernesta Rakauskienė
Daržovės, Nuo 1 metų, Šviežios daržovės

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Leave us a comment

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba