Be glitimo/Pagrindinis patiekalas/Receptai/Šviežios daržovės/Vaikams nuo 1 metų
Žaliųjų lęšių makaronai su pievagrybiais
Žaliųjų lęšių makaronai su pievagrybiais
Mėgstate makaronus, tačiau netoleruojate glitimo? Turime išeitį- žaliųjų lęšių makaronai! Skonis gana panašus į įprastus makaronus, tačiau jie šiek tiek kietesni. Virimo laikas vos ilgesnis, bet verta palaukti porą minučių ilgiau. Skanaus!
Ingredientai
- 40 g žaliųjų lęšių makaronų
- 4 pievagrybių
- 0,5 v.š. lydyto sviesto
- druskos pagal skonį
- juodųjų pipirų pagal skonį
Salotoms
- 1 morkos
- 50 g kaliaropės
- 0,5 a.š. citrinos sulčių
- druskos pagal skonį
- juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje. Jie turi būti vidutinio kietumo.
- Pievagrybius apkepame keptuvėje ant lydyto sviesto ir pagardiname prieskoniais.
- Makaronus sumaišome su keptais pievagrybiais.
- Salotoms morką ir kaliaropę sutarkuojame stambia trintuve, apšlakstome citrinos sultimis ir paskaniname prieskoniais.Recepto autorė Ernesta Rakauskienė