fbpx

Avižiniai dribsniai – tyrė

avižiniai dribsniaiAvižiniai dribsniai – apie jų naudą pasakoti daug nereikia. Ir sotu, ir salsvas prieskonis visiems patinka, ir gerina žarnyno darbą.


Avižiniai dribsniai:
4 v.š. avižų pilno grūdo dribsnių. Jei ruošiate pirmais mėnesiais- rinkitės kūdikiams skirtą produkciją. Jiems taikomi ypač aukšti reikalavimai.
12 v.š. (apie 3/4 puodelio) vandens

Iš vakaro užmerkiame avižinius dribsnius. Ryte perplauname ir susmulkiname su maisto smulkintuvu. Dribsnius verdame apie 10 minučių nuolat maišant. Paruošti dribsniai valgomi dar šilti. Venkite saldinti, nes kitaip pripratinti prie nesaldžių košių bus sudėtinga.

 

Mitybos specialistė, dviejų vaikų mama.

Leave us a comment