Avižiniai bananų blynai su šviežiomis uogomis
O kartais savaitgalis gali prasidėti nuo deserto! Šiems blynams labai puikiai tinka bananas – jis suteikia nuostabų kvapą ir skonį!
Ingredientai
- 1,5 banano
- 6-7 v. š. avižų miltų viso grūdo
- 125 ml avižų pieno
- 4 v. š. natūralaus jogurto
- 1 kiaušinio
- 0,5 a. š. sodos
- aliejaus kepimui
- žiupsn. druskos
Gaminimo žingsniai
- Kiaušinį išplakame su druska.
- Įdedame sutrintus šakute bananus.
- Įpilame jogurtą, kuriame nugesiname sodą.
- Kartu pilame pieną ir suberiame avižų miltus, gerai išmaišome iki vienalytės masės.
- Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir dedame po du šaukštus tešlos.
- Kepame iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrus.Recepto autorė Sabina Sate