Mėsa/Pagrindinis patiekalas/Receptai/Vaikams nuo 3 metų
Kepta triušiena su svogūnais ir raugintu agurku
Kepta triušiena su svogūnais ir raugintu agurku
Triušio mėsa rekomenduojama turintiems geležies trūkumą, anemiją, virškinimo trakto sutrikimų, turintiems alergiją kitai mėsai. Tinka ir mažiems vaikams – kaip viena iš pirmųjų mėsų ragavimui.
Ingredientai
- 100 g triušienos
- 80 g svogūnų
- 10 g aliejaus
- 2 skiltelių česnako
- druskos pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Triušieną smulkiname mažais gabalėliais.
- Mėsą dedame į keptuvę ir šiek tiek apkepiname apie 5 minutes.
- Apkepinus, dedame smulkintus svogūnus, česnakus.
- Viską pasūdome ir pakepame dar 10 minučių.Recepto autorė Beata Šapokienė