fbpx

Kepta triušiena su svogūnais ir raugintu agurku

Kūdikiams nuo 8 mėn./Mėsa/Pagrindinis patiekalas/Receptai

Kepta triušiena su svogūnais ir raugintu agurku

Kepta triušiena su svogūnais ir raugintu agurku

Vaida Kurpienė
Triušio mėsa rekomenduojama turintiems geležies trūkumą, anemiją, virškinimo trakto sutrikimų, turintiems alergiją kitai mėsai. Tinka ir mažiems vaikams – kaip viena iš pirmųjų mėsų ragavimui.
Pasiruošimas 10 min
Gaminimas 15 min
Iš viso 25 min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1 porcijos

Ingredientai
  

  • 100 g triušienos
  • 80 g svogūnų
  • 10 g aliejaus 
  • 2 skiltelių česnako
  • druskos pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Triušieną smulkiname mažais gabalėliais.
  • Mėsą dedame į keptuvę ir šiek tiek apkepiname apie 5 minutes.
  • Apkepinus, dedame smulkintus svogūnus, česnakus.
  • Viską pasūdome ir pakepame dar 10 minučių.
    Recepto autorė Beata Šapokienė
Mėsa, Nuo 8 mėn.

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą