fbpx

Kepta triušiena su svogūnais ir raugintu agurku

Mėsa/Pagrindinis patiekalas/Receptai/Vaikams nuo 3 metų

Kepta triušiena su svogūnais ir raugintu agurku

Kepta triušiena su svogūnais ir raugintu agurku

Vaida Kurpienė
Triušio mėsa rekomenduojama turintiems geležies trūkumą, anemiją, virškinimo trakto sutrikimų, turintiems alergiją kitai mėsai. Tinka ir mažiems vaikams – kaip viena iš pirmųjų mėsų ragavimui.
Pasiruošimas 10 minutes
Gaminimas 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1 porcijos

Ingredientai
  

  • 100 g triušienos
  • 80 g svogūnų
  • 10 g aliejaus 
  • 2 skiltelių česnako
  • druskos pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Triušieną smulkiname mažais gabalėliais.
  • Mėsą dedame į keptuvę ir šiek tiek apkepiname apie 5 minutes.
  • Apkepinus, dedame smulkintus svogūnus, česnakus.
  • Viską pasūdome ir pakepame dar 10 minučių.
    Recepto autorė Beata Šapokienė
Mėsa, Nuo 3 metų

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba