Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Avižiniai bananų blynai su šviežiomis uogomis
Vaida Kurpienė
O kartais savaitgalis gali prasidėti nuo deserto! Šiems blynams labai puikiai tinka bananas - jis suteikia nuostabų kvapą ir skonį!
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
15
minutes
min
Iš viso
25
minutes
min
Desertai, Pusryčiams
Europietiška
2
porcijos
Ingredientai
1,5
banano
6-7
v. š.
avižų miltų
viso grūdo
125
ml
avižų pieno
4
v. š.
natūralaus jogurto
1
kiaušinio
0,5
a. š.
sodos
aliejaus
kepimui
žiupsn.
druskos
Gaminimo žingsniai
Kiaušinį išplakame su druska.
Įdedame sutrintus šakute bananus.
Įpilame jogurtą, kuriame nugesiname sodą.
Kartu pilame pieną ir suberiame avižų miltus, gerai išmaišome iki vienalytės masės.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir dedame po du šaukštus tešlos.
Kepame iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrus.
Recepto autorė Sabina Sate
---
Nuo 1 metų