fbpx

Lašišos ir menkės maltinukai su svogūnų laiškais

Pagrindinis patiekalas/Receptai/Vaikams nuo 1 metų/Žuvis

Lašišos ir menkės maltinukai su svogūnų laiškais

Lašišos ir menkės maltinukai su svogūnų laiškais

Vaida Kurpienė
Siūlome pasigaminti lašišos ir menkės maltinukus, kuriems bus neabejingi ir maži, ir dideli valgytojai. Jie puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei.
Pasiruošimas 10 minutes
Gaminimas 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
2 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g lašišos filė
  • 80 g menkės filė
  • 1 kiaušinio
  • saujos svogūnų laiškų
  • 6 g kokosų aliejaus
  • 4 g kalendros lapų
  • 4 g pankolio lapų
  • 0,5 a.š. citrinos žievelės
  • druskos pagal skonį
  • juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Žuvį sumalame iki faršo.
  • Įdedame išplaktą kiaušinį.
  • Sudedame sumulkintus žalumynus, pagardiname prieskoniais ir tarkuota citrinos žievelė ir viską išmaišome.
  • Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuojame maltinukus.
  • Kepame keptuvėje, įkaitintame kokosų aliejuje iš abiejų pusių.
    Recepto autorė Sabina Sate
Nuo 1 metų, Žuvis

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Leave us a comment

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba