Pagrindinis patiekalas/Receptai/Vaikams nuo 1 metų/Žuvis
Lašišos ir menkės maltinukai su svogūnų laiškais
Lašišos ir menkės maltinukai su svogūnų laiškais
Siūlome pasigaminti lašišos ir menkės maltinukus, kuriems bus neabejingi ir maži, ir dideli valgytojai. Jie puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei.
Ingredientai
- 200 g lašišos filė
- 80 g menkės filė
- 1 kiaušinio
- saujos svogūnų laiškų
- 6 g kokosų aliejaus
- 4 g kalendros lapų
- 4 g pankolio lapų
- 0,5 a.š. citrinos žievelės
- druskos pagal skonį
- juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Žuvį sumalame iki faršo.
- Įdedame išplaktą kiaušinį.
- Sudedame sumulkintus žalumynus, pagardiname prieskoniais ir tarkuota citrinos žievelė ir viską išmaišome.
- Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuojame maltinukus.
- Kepame keptuvėje, įkaitintame kokosų aliejuje iš abiejų pusių.Recepto autorė Sabina Sate