Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Lašišos ir menkės maltinukai su svogūnų laiškais
Vaida Kurpienė
Siūlome pasigaminti lašišos ir menkės maltinukus, kuriems bus neabejingi ir maži, ir dideli valgytojai. Jie puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
20
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
2
porcijos
Ingredientai
200
g
lašišos filė
80
g
menkės filė
1
kiaušinio
saujos
svogūnų laiškų
6
g
kokosų aliejaus
4
g
kalendros lapų
4
g
pankolio lapų
0,5
a.š.
citrinos žievelės
druskos
pagal skonį
juodųjų pipirų
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Žuvį sumalame iki faršo.
Įdedame išplaktą kiaušinį.
Sudedame sumulkintus žalumynus, pagardiname prieskoniais ir tarkuota citrinos žievelė ir viską išmaišome.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuojame maltinukus.
Kepame keptuvėje, įkaitintame kokosų aliejuje iš abiejų pusių.
Recepto autorė Sabina Sate
---
Nuo 1 metų, Žuvis