Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kepta triušiena su svogūnais ir raugintu agurku
Vaida Kurpienė
Triušio mėsa rekomenduojama turintiems geležies trūkumą, anemiją, virškinimo trakto sutrikimų, turintiems alergiją kitai mėsai. Tinka ir mažiems vaikams – kaip viena iš pirmųjų mėsų ragavimui.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
15
minutes
min
Iš viso
25
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
100
g
triušienos
80
g
svogūnų
10
g
aliejaus
2
skiltelių
česnako
druskos
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Triušieną smulkiname mažais gabalėliais.
Mėsą dedame į keptuvę ir šiek tiek apkepiname apie 5 minutes.
Apkepinus, dedame smulkintus svogūnus, česnakus.
Viską pasūdome ir pakepame dar 10 minučių.
Recepto autorė Beata Šapokienė
---
Mėsa, Nuo 3 metų