Jūrinės lydekos filė kepsneliai
Siekdami išlaikyti maistinę žuvies vertę, gaminant venkite riebių padažų, nevoliokite miltuose. Kepkite ne per aukštoje temperatūroje ir ne per ilgai, nes kitaip žuvis perkeps ir bus perdžiūvusi, o ne minkšta ir sultinga.
Ingredientai
- 370 g jūrinės lydekos filė
- 2 kiaušinių
- 2 v.š. pilno grūdo speltos miltų
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
- persilado pagal skonį
- lydyto sviesto kepimui
Gaminimo žingsniai
- Žuvies filė supjaustome mažais gabalėliais.
- Sumaišome su kiaušiniais, miltais ir prieskoniais.
- Kepame keptuvėje ant lydyto sviesto. Į lėkštę keliauja kotletukai ir mėgstamos salotos. Recepto autorė Liucija Makejeva