fbpx

Braškių tyrė

braškių tyrė

Braškių tyrė

Vaida Kurpienė
Svarbiausia šią tyrę naudoti tik sezono metu. Nebent turite šaldytų braškių be priedų, tuomet galite gaminti bet kada.
Desertai, Tyrelės
Europietiška

Ingredientai
  

  • 6 braškių

Gaminimo žingsniai
 

  • Nuskiname penkių-šešių sunokusių braškių kotelius ir jas sudedame į maisto smulkintuvą. Smulkiname iki vientisos masės.

Patarimas

Su braškėmis galime derinti saldžius vaisius: persiką, bananą ar kriaušę.
Taip pat nuo 10 mėnesių tinka graikinis jogurtas ar grietinė.
Be pieno, Nuo 1 metų, Nuo 4 mėn., Nuo 8 mėn., Uogos

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą