fbpx

Jūrinės lydekos file kepsneliai

Pagrindinis patiekalas/Receptai/Vaikams nuo 1 metų/Žuvis

Jūrinės lydekos file kepsneliai

Jurines-lydekos-file-kepsneliai

Jūrinės lydekos filė kepsneliai

Vaida Kurpienė
Siekdami išlaikyti maistinę žuvies vertę, gaminant venkite riebių padažų, nevoliokite miltuose. Kepkite ne per aukštoje temperatūroje ir ne per ilgai, nes kitaip žuvis perkeps ir bus perdžiūvusi, o ne minkšta ir sultinga.
Pasiruošimas 10 minutes
Gaminimas 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
2 porcijos

Ingredientai
  

  • 370 g jūrinės lydekos filė
  • 2 kiaušinių
  • 2 v.š. pilno grūdo speltos miltų
  • druskos  pagal skonį
  • pipirų  pagal skonį
  • persilado   pagal skonį
  • lydyto sviesto kepimui

Gaminimo žingsniai
 

  • Žuvies filė supjaustome mažais gabalėliais.
  • Sumaišome su kiaušiniais, miltais ir prieskoniais.
  • Kepame keptuvėje ant lydyto sviesto. Į lėkštę keliauja kotletukai ir mėgstamos salotos.
    Recepto autorė Liucija Makejeva 
Be pieno, Nuo 1 metų, Žuvis

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Leave us a comment

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba