fbpx

Varškės apkepas su razinomis

Pieno produktai/Receptai/Vaikams nuo 1 metų

Varškės apkepas su razinomis

Varškės apkepas su razinomis

Vaida Kurpienė
Labai greitai pagaminamas, kvapnus ir maistingas varškės apkepas, kurį galima valgyti kaip desertą.
Pasiruošimas 10 minutes
Gaminimas 40 minutes
Iš viso 50 minutes
Desertai, Pusryčiams
Europietiška
4 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g varškės
  • 3 vnt. kiaušinių
  • 0,5 stiklinės kefyro
  • 40 g cukraus rudojo
  • 4 v. š. avižų sėlenų
  • 1 saujos razinų
  • migdolų riešutų drožlių pabarstymui

Gaminimo žingsniai
 

  • Sėlenas užpilame kefyru, kad pabrinktų.
  • Razinas užmerkiame karštame vandenyje.
  • Varškę su kiaušiniais, cukrumi sutriname smulkintuvu (blenderiu) iki vienalytės masės.
  • Į varškės masę įmaišome brinkintas sėlenas ir nusunktas razinas.
  • Gautą tešlą sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą, pabarstome migdolų drožlėmis.
  • Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
    Recepto autorė Kristina Valaitienė
Nuo 1 metų, Pieno produktai

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Leave us a comment

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba