Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Varškės apkepas su razinomis
Vaida Kurpienė
Labai greitai pagaminamas, kvapnus ir maistingas varškės apkepas, kurį galima valgyti kaip desertą.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
40
minutes
min
Iš viso
50
minutes
min
Desertai, Pusryčiams
Europietiška
4
porcijos
Ingredientai
500
g
varškės
3
vnt.
kiaušinių
0,5
stiklinės
kefyro
40
g
cukraus
rudojo
4
v. š.
avižų sėlenų
1
saujos
razinų
migdolų riešutų drožlių
pabarstymui
Gaminimo žingsniai
Sėlenas užpilame kefyru, kad pabrinktų.
Razinas užmerkiame karštame vandenyje.
Varškę su kiaušiniais, cukrumi sutriname smulkintuvu (blenderiu) iki vienalytės masės.
Į varškės masę įmaišome brinkintas sėlenas ir nusunktas razinas.
Gautą tešlą sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą, pabarstome migdolų drožlėmis.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Recepto autorė Kristina Valaitienė
---
Nuo 1 metų, Pieno produktai