fbpx

Garinti obuoliai

Švelnios tektūros lengvai garinti obuoliai

Vaida Kurpienė
Švelnios tekstūros vaisius jau nuo pirmų papildomų maitinimų galima duoti šviežius. Bet kai kuriuos vaisius galima ir pagarinti, pavyzdžiui, obuolius, vitamino C bus šiek tiek mažiau, bet virškinsis lengviau.
Užkandžiai
Europietiška

Ingredientai
  

  • Obuoliai

Gaminimo žingsniai
 

  • Vaisius geriausia ne virti, o lengvai pagarinti, kol jie suminkštėja. Taip išlaikomas didžiausias vertingų medžiagų kiekis.
Nuo 1 metų, Nuo 3 metų, Nuo 7 metų, Nuo 8 mėn.

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba