Daržovės/Pagrindinis patiekalas/Receptai/Vaikams nuo 1 metų/Žuvis
Tuno filė su salierais ir batatais
Tuno filė su salierais ir batatais
Greitai pagaminamas ir maistingas patiekalas, kurį siūlome išbandyti.
Ingredientai
- 0,5 l vandens
- 270 g tuno filė
- 250 g saliero gumbo
- 250 g saldžiųjų bulvių batatų
- 2 v.š. grietinės
- 5 g svogūno laiškų smulkintų
- 5 g petražolių smulkintų
- 1 lauro lapelio
- druskos pagal skonį
- kvapiųjų pipirų pagal skonį
- juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Daržoves ir žuvį supjaustome.
- Sudedame į puodą su verdančiu vandeniu.
- Pagardiname prieskoniais ir verdame apie 6 minutes.
- Įpilame grietinę.
- Šiek tiek paverdame atidengę dangtį, kad išgaruotų skysčių perteklius.
- Patiekalą pagardiname druska, smulkintais svogūno laiškais ir petražolėmis. Recepto autorė Lina Vaitiekūnienė