fbpx

Kokosinės varškės spurgos

kokosines-varskes-spurgos

Kokosinės varškės spurgos

Vaida Kurpienė
Kokosų miltai puiki alternatyva kvietiniams – juose nėra glitimo, todėl drąsiai gali vartoti ir tie, kurie jo netoleruoja ar vengia. Šias spurgas išbandyti verta ir tiems, kurie glitimą vartoja, jose gausu skaidulinių medžiagų ir baltymų.
Pasiruošimas 10 min
Gaminimas 30 min
Iš viso 40 min
Desertai
Europietiška
6 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g varškės 9% riebumo
  • 3 kiaušinių
  • 3-4 v. š. kokosų miltų
  • citrinos žievelės nutarkuotos, tinka ir apelsino
  • ½ a. š. kepimo miltelių
  • vanilės pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Varškę su kiaušiniais, prieskoniais ir kepimo milteliais sutriname smulkintuvu (blenderiu).
  • Sudedame kokosų miltus.
  • Viską gerai išmaišome.
  • Sukrečiame į silikoninę “spurginę” ir dedame į orkaitę.
  • Kepame 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Valgome su natūraliu jogurtu ir šviežiomis ar šaldytomis uogomis.
    Recepto ir nuotraukos autorė: Sima Pakšt
Nuo 1 metų, Pieno produktai

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą