Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Purios kokosinės varškės spurgos
Vaida Kurpienė
Kokosų miltai puiki alternatyva kvietiniams - juose nėra glitimo, todėl drąsiai gali vartoti ir tie, kurie jo netoleruoja ar vengia. Šias spurgas išbandyti verta ir tiems, kurie glitimą vartoja, jose gausu skaidulinių medžiagų ir baltymų.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
30
minutes
min
Iš viso
40
minutes
min
Desertai
Europietiška
6
porcijos
Ingredientai
200
g
varškės
9% riebumo
3
kiaušinių
3-4
v. š.
kokosų miltų
citrinos žievelės
nutarkuotos, tinka ir apelsino
½
a. š.
kepimo miltelių
vanilės
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Varškę su kiaušiniais, prieskoniais ir kepimo milteliais sutriname smulkintuvu (blenderiu).
Sudedame kokosų miltus.
Viską gerai išmaišome.
Sukrečiame į silikoninę “spurginę” ir dedame į orkaitę.
Kepame 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Valgome su natūraliu jogurtu ir šviežiomis ar šaldytomis uogomis.
Recepto ir nuotraukos autorė: Sima Pakšt
---
Nuo 1 metų, Pieno produktai