Migdoliniai blynai su obuoliais
Migdolai – vieni sveikiausių riešutų, jie mažina riziką susirgti širdies ir kraujagyslių sistemos ligomis, o iš jų pagamintas pienas visiškai neturi cholesterolio. Atrodo daugiau sakyti ir nereikia – šie migdoliniai blynai labai naudingi visiems, kas jų paragaus.
Ingredientai
- 180 ml migdolų pieno
- 150 g obuolių
- 120 g speltos kviečių miltų viso grūdo
- 40 ml vandens
- 1 v. š. kokosų aliejaus tirpinto
- 5 g migdolų tarkuotų, galima dėti ir plokšteles
- 1 a. š. agavų sirupo
- cinamono pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Sutarkuojame obuolius.
- Sumaišome visas sudėtines dalis į vientisą masę.
- Kepame blynus keptuvėje. Papildomų riebalų neturėtų prireikti, tačiau svarbu, kad pirmąją "partiją" dėtume į vėsią keptuvę, o vėliau keptuvė būtų įkaitusi tik vidutiniškai.Nuotraukos autorė: Vesta