fbpx

Migdoliniai blynai su obuoliais

Receptai/Saldumynai/Vaikams nuo 3 metų/Vaisiai

Migdoliniai blynai su obuoliais

migdoliniai-blynai-su-obuoliais

Migdoliniai blynai su obuoliais

Vaida Kurpienė
Migdolai – vieni sveikiausių riešutų, jie mažina riziką susirgti širdies ir kraujagyslių sistemos ligomis, o iš jų pagamintas pienas visiškai neturi cholesterolio. Atrodo daugiau sakyti ir nereikia – šie migdoliniai blynai labai naudingi visiems, kas jų paragaus.
Pasiruošimas 10 minutes
Gaminimas 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Desertai
Europietiška
2 porcijos

Ingredientai
  

  • 180 ml migdolų pieno
  • 150 g obuolių
  • 120 g speltos kviečių miltų viso grūdo
  • 40 ml vandens
  • 1 v. š. kokosų aliejaus tirpinto
  • 5 g migdolų tarkuotų, galima dėti ir plokšteles
  • 1 a. š. agavų sirupo
  • cinamono pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Sutarkuojame obuolius.
  • Sumaišome visas sudėtines dalis į vientisą masę.
  • Kepame blynus keptuvėje. Papildomų riebalų neturėtų prireikti, tačiau svarbu, kad pirmąją "partiją" dėtume į vėsią keptuvę, o vėliau keptuvė būtų įkaitusi tik vidutiniškai.
    Nuotraukos autorė: Vesta
Nuo 3 metų, Vaisiai

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Leave us a comment

Įvertinkite receptą




El. Parduotuvė:

Vaikų mitybos planai internetu
Video seminarai apie vaikų mitybą

Vaikų mityba