Varškės keksiukai su obuoliais ir bananais
Labai paprasta ir labai skanu! Iškepa minkšti, purūs keksiukai. Siūlome ir Jums išbandyti šį receptą.
Ingredientai
- 200 g varškės 9 proc. riebumo
- 2 vnt. kiaušinių
- 1,5 vnt. banano
- 1 vnt. obuolio
- 2 v. š. miltų viso grūdo speltos
- 1 a. š. kepimo miltelių
Gaminimo žingsniai
- Varškę ir bananus sutriname smulkintuvu (blenderiu) iki vientisos masės.
- Įmušame kiaušinius.
- Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišome.
- Obuolius nulupame, išimame sėklas, supjaustome kubeliais ir įmaišome į tešlą.
- Gautą masę dedame į sviestu ar aliejumi pateptas keksiukų formeles.
- Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol keksiukų viršus gražiai parus.
- Išėmus iš orkaitės leidžiame keksiukams atvėsti.Recepto autorė Karolina Kunčinaitė