Šokoladinis pyragas tiesiai iš keptuvės
Desertą valgykite mažais kąsneliais, lėtai. Juk malonumo jaučiame tik tiek, kol jis burnoje. Taigi ir mažu desertu galima mėgautis tikrai ilgai!
Ingredientai
- 90 ml pieno, galima rinktis augalinį
- 1 kiaušinio
- 30 sviesto
- 30 cukraus
- 25 kakavos
- 20 kokosų miltų
- 20 speltos pilno grūdo miltų
- 0,5 a.š. sodos
- banano paskaninimui
Gaminimo žingsniai
- Sviestą išlydome keptuvėje (nekepiname!). Nukeliame keptuvę ir įmaišome kakavą.
- Įmušame kiaušinį ir sudedame likusius produktus.
- Dedame keptuvę ant silpnos ugnies, uždarome dangčiu ir kepame +- 10min.
- Pyragą išimame iš keptuvės ir leidžiame atvėsti. Tada dedame jį atgal į keptuvę ir supilame pieną, leidžiame pastovėti. Paskaniname pjaustytu bananu. Recepto ir nuotraukos autorė Paola P