Kūdikiams nuo 8 mėn./Pagrindinis patiekalas/Receptai/Žuvis
Kepta menkės filė su karamelizuotais svogūnais


Kepta menkės filė su karamelizuotais svogūnais
Pasakiško skonio greitai paruošiamas patiekalas, kuris Jums tikrai patiks. Skanaus!
Ingredientai
- 200 g menkės filė
- 1 a. š. alyvuogių aliejaus
- 1 vnt. svogūno
- balzaminio acto pagal skonį
Gaminimo žingsniai
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame žuvies filė iš abiejų pusių, apie 7 min.
- Iškepusią žuvį išimame iš keptuvės.
- Į keptuvę sudedame svogūną, supjaustytą pusžiedžiais ir juos apkepame.
- Išsikepus svogūnui, įpilame šiek tiek balzaminio acto ir dar šiek tiek pakepame.
- Žuvį tiekiame su karamelizuotais svogūnais ir šviežių daržovių salotomis.Recepto autorė Egidija Vaicienė