fbpx

Kepta menkės filė su karamelizuotais svogūnais

Kūdikiams nuo 8 mėn./Pagrindinis patiekalas/Receptai/Žuvis

Kepta menkės filė su karamelizuotais svogūnais

Kepta menkės filė su karamelizuotais svogūnais

Vaida Kurpienė
Pasakiško skonio greitai paruošiamas patiekalas, kuris Jums tikrai patiks. Skanaus!
Pasiruošimas 10 min
Gaminimas 10 min
Iš viso 20 min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g menkės filė
  • 1 a. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 vnt. svogūno
  • balzaminio acto pagal skonį

Gaminimo žingsniai
 

  • Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame žuvies filė iš abiejų pusių, apie 7 min.
  • Iškepusią žuvį išimame iš keptuvės.
  • Į keptuvę sudedame svogūną, supjaustytą pusžiedžiais ir juos apkepame.
  • Išsikepus svogūnui, įpilame šiek tiek balzaminio acto ir dar šiek tiek pakepame.
  • Žuvį tiekiame su karamelizuotais svogūnais ir šviežių daržovių salotomis.
    Recepto autorė Egidija Vaicienė
Nuo 8 mėn., Žuvis

Dietistė, dviejų populiarių knygų autorė, bei dviejų vaikų mama.

Parašykite komentarą

Įvertinkite receptą