Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kepta menkės filė su karamelizuotais svogūnais
Vaida Kurpienė
Pasakiško skonio greitai paruošiamas patiekalas, kuris Jums tikrai patiks. Skanaus!
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
20
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
200
g
menkės filė
1
a. š.
alyvuogių aliejaus
1
vnt.
svogūno
balzaminio acto
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame žuvies filė iš abiejų pusių, apie 7 min.
Iškepusią žuvį išimame iš keptuvės.
Į keptuvę sudedame svogūną, supjaustytą pusžiedžiais ir juos apkepame.
Išsikepus svogūnui, įpilame šiek tiek balzaminio acto ir dar šiek tiek pakepame.
Žuvį tiekiame su karamelizuotais svogūnais ir šviežių daržovių salotomis.
Recepto autorė Egidija Vaicienė
---
Nuo 7 metų, Žuvis