Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Varškės kukuliai be miltų ir kiaušinių
Vaida Kurpienė
Šie kukuliukai –lyg tarpinis variantas lietuviškų virtinukų ir itališkų gnocchi.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
5
minutes
min
Iš viso
15
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
Virtinukams:
180
g
varškės
20
g
avižų sėlenų
persilado prieskonių
pagal skonį
Padažui:
60
g
cukinijos
50
g
pomidorų tyrės
30
g
špinatų
baziliko
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Iš varškės, sėlenų ir persilado prieskonių masės formuojame kukuliukus. Metame juos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame apie 2 minutes.
Keptuvėje pašildome pjaustytą cukiniją, špinatus ir bazilikus. Kai daržovės suminkštėja, pilame pomidorų tyrę. Išjungiame keptuvę.
Minkštus debesinius varškės kukuliukus patiekiame su paruoštu padažu.
Recepto autorė Giedrė Renevė
---
Pieno produktai