Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skumbrės salotos su daržovėmis
Vaida Kurpienė
Pasigaminkime pietums Nicos stiliaus salotas su kepta skumbre ir šviežiomis daržovėmis.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
15
minutes
min
Gaminimas
25
minutes
min
Iš viso
40
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
200
g
skumbrės
keptos orkaitėje arba grilyje
100
g
vyšninių pomidorų
80
g
šparaginių pupelių
80
g
bulvių
80
g
agurkų
40
g
ledo salotų
Iceberg
30
g
alyvuogių
10
meškinio česnako laiškų
1
a. š.
citrinos sulčių
druskos
pagal skonį
pipirų
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Bulves išverdame sūdytame vandenyje su lupenomis.
Nulupame odelę ir supjaustome.
Puode užverdame vandenį, sudedame šparagines pupeles ir verdame 2 minutes.
Tada jas perliejame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Pomidorus perpjauname pusiau, ledo salotas tiesiog suplėšome.
Agurkus supjaustome griežinėliais.
Meškinio česnako laiškus susmulkiname.
Paruoštas daržoves, keptą žuvį ir alyvuoges sudėliojame lėkštėje.
Žuvį apšlakstome citrinos sultimis ir viską pagardiname šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir druska.
Recepto autorė Sabina Sate
---
Daržovės, Nuo 3 metų, Šviežios daržovės, Žuvis