Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Šilkiniai bulvių virtinukai su varške
Vaida Kurpienė
Šie virtinukai dar skanesni juos patiekus su graikišku jogurtu ar grietine, pabarsčius žalumynais. Skanaus!
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
10
minutes
min
Gaminimas
1
hour
hr
Iš viso
1
hour
hr
10
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
6
porcijos
Ingredientai
15
bulvių
vidutinio dydžio
500
g
varškės
2-3
v. š.
tapijokos miltų
druskos
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Bulves su lupenomis išvedame, nulupame ir sutriname šiltas.
Į bulvių masę įmaišome varškę ir tapijokos miltus, užminkome tešlą.
Iš paruoštos masės formuojame kukulius ir verdame apie 4-5 minutes pasūdytame vandenyje.
Recepto autorė: Kristina Valaitienė
---
Daržovės, Nuo 1 metų, Pieno produktai, Šviežios daržovės