Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Miežinių perliukų košė su žaliaisiais žirneliais
Vaida Kurpienė
Ši košė labai pasitarnauja kuomet atsibosta visi kiti patiekalai ir tiesiog norisi ko nors labai paprasto
ir sotaus.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
12
hours
hrs
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
12
hours
hrs
10
minutes
min
Košė, Pusryčiams
Europietiška
2
porcijos
Ingredientai
150
g
žaliųjų žirnelių
šaldytų
80
g
miežinių kruopų
1
morkos
1
v. š.
lydyto sviesto
Gaminimo žingsniai
Kruopas nuplauname po tekančiu vandeniu ir užmerkiame nakčiai.
Ryte kruopas užverdame, išjungiame viryklę ir paliekame brinkti, maišyti nereikia.
Morką susmulkiname.
Apkepame keptuvėje ant lydyto sviesto, suberiame žirnelius ir dar šiek tiek patroškiname.
Košę tiekiame su daržovėmis.
Recepto autorė Dileta Aleksandravičienė
---
Ankštiniai, Be pieno, Daržovės, Kruopos, Nuo 1 metų