Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Juodųjų pupelių makaronai su apynių ūgliais
Vaida Kurpienė
Juodųjų pupelių makaronai yra be gliuteno, juose gausu baltymų ir yra nedaug riebalų. Makaronus galite valgyti vienus su mėgstamu padažu, dėti juos į sriubą ar bet kurį kitą patiekalą.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
5
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
15
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
80
g
apynių ūglių
50
g
pomidorų
45
g
juodųjų pupelių makaronų
0,5
avokado
1
žiupsn.
druskos
Gaminimo žingsniai
Puode užverdame vandenį, įberiame žiupsnelį druskos ir trumpam jame užmerkiame apynių ūglius ir pomidorus.
Vėliau juos perliejame šaltu vandeniu.
Tada tame pačiame vandenyje išverdame makaronus.
Makaronus tiekiame su pomidorais, apynių ūgliais, avokadu.
Recepto autorė Virginija
---
Daržovės, Nuo 1 metų, Šviežios daržovės