Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Viso grūdo makaronai su feta arba kietuoju sūriu
Vaida Kurpienė
Kai trūksta idėjų ir laiko pietų gaminimui, siūlome greitą išeitį - pilno grūdo makaronus su norimu sūriu. Tik nepamirškime šalia patiekti ir šviežių daržovių! Skanaus!
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
5
minutes
min
Gaminimas
10
minutes
min
Iš viso
15
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
50
g
makaronų
viso grūdo
30
g
fetos
arba kietojo sūrio
druskos
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje. Verdame mažiausią laiką, nurodytą ant pakuotės.
Patiekiame juos su kietuoju sūriu arba feta.
Recepto autorė Aušra Lapė
---
Nuo 1 metų