Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Sotus troškinys su mėsa ir daržovėmis
Vaida Kurpienė
Šis troškinys puikiai tiks visos šeimos sotiems pietums ar vakarienei. Galite gaminti ir su kita mėsa, kitomis, mėgstamomis daržovėmis.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
15
minutes
min
Gaminimas
40
minutes
min
Iš viso
55
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
4
porcijos
Ingredientai
350
g
liesos kiaulienos
250
g
morkos
120
g
rudųjų pievagrybių
100
g
saliero šaknies
80
g
svogūno
2
v.š.
grietinės
2
skiltelių
česnako
alyvuogių aliejaus
kepimui
pipirų
pagal skonį
druskos
pagal skonį
raudonėlio
pagal skonį
čiobrelio
pagal skonį
baziliko
pagal skonį
rozmarino
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Liesos kiaulienos gabaliukus pakepiname puode.
Mėsai apkepus, dedame smulkintą svogūną, pakepiname ir įpilame šiek tiek vandens. Troškiname, kol mėsa tampa minkšta.
Atskiroje keptuvėje apkepame pievagrybius.
Tuomet sudedame morkas, saliero šaknies gabaliukus ir kepintus ruduosius pievagrybius. Gardiname česnaku, pipirais, druska, raudonėliu, čiobreliu, baziliku bei rozmarinu.
Viską patroškiname. Pabaigoje įdedame grietinės.
Recepto ir nuotraukos autorė Raminta
---
Daržovės, Mėsa, Nuo 7 metų