Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Pupelių ir bolivinės balandos sriuba su morkomis
Vaida Kurpienė
Bolivinėje balandoje gausu vitamino B, kuris užtikrina, gerą centrinės nervų sistemos veiklą. Kartu su B vitaminu yra ir E vitamino, kuris reikalingas mūsų odai.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
12
hours
hrs
Gaminimas
35
minutes
min
Iš viso
12
hours
hrs
35
minutes
min
Pagrindinis patiekalas, Sriuba
Europietiška
1
porcijos
Ingredientai
35
g
pupelių
25
g
bolivinės balandos
15
g
svogūno
10
g
morkos
5
g
lydyto sviesto
žiupsn.
druskos
Gaminimo žingsniai
Pupeles mirkome vandenyje per naktį.
Mirkytas pupeles dedame ant kaitros ir verdame apie 30 minučių.
Pakepiname smulkintą svogūną ir morką.
Kepintas daržoves sudedame į sriubą ir verdame apie 5 minutes.
Suberiame bolivinę balandą, pasūdome ir nuimame nuo ugnies.
Paliekame brinkti apie 10-15 minučių.
Recepto autorė Ernesta Rakauskienė
---
Ankštiniai, Kruopos, Nuo 8 mėn.