Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Moliūgo ir bulvių blynai su šviežių burokėlių salotomis
Vaida Kurpienė
Beveik bulviniai blynai, tik bulvės perpus sumaišytos su moliūgais. Nepakartojamas, kvapnus ir ryškus rezultatas keptuvėje.
Spausdinti šį receptą
Pasiruošimas
25
minutes
min
Gaminimas
25
minutes
min
Iš viso
50
minutes
min
Pagrindinis patiekalas
Europietiška
5
porcijos
Ingredientai
400
g
moliūgo
300
g
bulvių
1
kiaušinio
1
svogūno
3
v. š.
avižų miltų
1
saujos
petražolių
lydyto sviesto
kepimui
druskos
pagal skonį
juodųjų pipirų
pagal skonį
Salotoms
150
g
burokėlių
šviežių
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
1
a. š.
obuolių acto
druskos
pagal skonį
juodųjų pipirų
pagal skonį
Gaminimo žingsniai
Bulves ir moliūgą sutarkuojame per burokine tarka.
Įdedame susmulkintą svogūną ir petražoles.
Kiaušinius išplakame su druska, pipirais ir sumaišome su moliūgo ir bulvių mase.
Suberiame avižų miltus, viską išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname lydytą sviestą ir iš gautos masės kepame blynus, kol jie gražiai apskrunda.
Salotoms
Burokėlius sutarkuojame smulkia trintuve šiaudeliais.
Apšlakstome obuoliu actu ir aliejumi.
Pagardiname druska, pipirais ir išmaišome.
---
Daržovės, Nuo 1 metų, Šviežios daržovės